Business Development Representative - BDR

Espoo, Uusimaa, Finland · Sales

Description

Oletko myyntihenkinen persoona, jolle asiakkaan auttaminen ja paras mahdollinen asiakaskokemus ovat sydämen asia? Onko inbound-ajattelu sinulle tuttu ja toimitko ketterästi asiakaskohtaamisissa? Jos vastasit kyllä, haluamme sinut meille!


Etsimme joukkoomme inbound-myynnin seuraavaa supertähteä tai sellaiseksi haluavaa can do -asenteella.


Tehtäväsi on etsiä uusia ”täydellisiä” asiakkaita inbound-tyyliin. Saat meiltä käyttöösi koko lead flowmme, tietokantamme, tarvittavat softat, prosessit ja toimintamallit, jotka auttavat sinua menestymään työssäsi. Valmennamme sinut työhön ja tuemme kehittymistäsi.


Kontaktoit uusia ja nykyisiä asiakkaitamme, selvität heidän kasvuhaasteensa ja tavoitteensa, sekä määrittelet onko Sales Communications heille oikea kumppani ja sopisiko HubSpot-järjestelmä heille. Kun olet identifioinut ja kvalifioinut potentiaalisen asiakkaan, tehtäväsi on kommunikoida palveluidemme sopivuus ja arvo potentiaaliselle asiakkaalle, sekä välittää hänet eteenpäin asiakkuudesta vastaavalle johtajalle.


Työskentelet tiimissä yhdessä asiakkuusjohtajiemme sekä projektipäälliköiden kanssa. Kehitämme yhdessä uusia innovatiivisia tapoja löytää, kvalifioida ja vakuuttaa uusia potentiaalisia asiakkuuksia. Työssäsi käytät sosiaalista mediaa, sähköpostia ja puhelinta herättääksesi parhaiden asiakkaiden kiinnostuksen. Kylmäsoittoja et tee.


Business Development Reprentativen roolissa:

Requirements

Arvot, joilla pärjäät proaktiivisessa ja uutta luovassa työympäristössämme:

BDR-roolissa menestyvät ihmiset:

Benefits

Jokainen työntekijämme on oikeutettu seuraaviin etuihin:


Hae nyt!

Apply for this job